ATOMIC LEOPARDS és un grup format per Santi i David Lluch el 2005, a la vegada membres dels mitics HELLBILLY CLUB. Va néixer per pura diversió. Van començar a tocar i gravar adaptacions de cançons que els han influït i finalment resultà ser algo més que un entreteniment. Tenen quatre discos i un single al mercat, l'últim acabat de sortir.

-IN TECHNICOLOR (Disc, Foot tapping Records)
-THE NEGATIVE SIDE OF...(Disc, Revel Yell)
-ROCKIN' FIX (Disc, Raucous Records)
-MODEL (Disc, Temps Record)
-SOMNIS DE PLÀSTIC (Single, Temps Record)
-SÉ QUE LI AGRADARÀ (Single, Temps Record)

L'estil del grup avarca forces influencies amb una sòlida base basada en el clàssic Rock'n'Roll, però hi podem trobar Rockabilly, Blues, Country, Swing, Instrumentals o inclús Tango o Exòtica barrejat amb el seu estil personal característic i tenen tant formació de duet com de trio amb bateria.
Els germans Lluch són musics reputats amb més de vint anys sobre els escenaris i un sense fi de concerts pel llarg de la península i a la resta d'Europa. Entre molts altres, han col·laborat i/o format bandes paral·leles amb gent de la talla de Sigue Sigue Sputnik, Polecats, The Quakes, Los Rebeldes, etc... I gaudeixen d'aparicions i entrevistes a llocs com Catalunya Radio, Enderrock TV, Tv2, etc

Formació:

Santi Lluch - guitarra i veu
David Lluch - contrabaix
Peter Ortega - bateria (quan es en formació de trio)